Rüyada tırnağının çekildiğini görmek

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada tırnağının çekildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada tırnak çekilmesi görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet eder.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek yolunda devam edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada çekilmemiş kahve görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada suyu çekilmiş dere görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamera çekilmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments