Rüyada tırnağın çekildiğini görmek

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, vaaz ve nasihate, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yükünün azalacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada tırnağın çekildiğini gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına işarettir.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek sorunların çabucak halledileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak çekilmesi görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada ölüp hesaba çekildiğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, onun her zaman başında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments