Rüyada tıraş etmek

Rüyada tıraş etmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada kıllarını tıraş etmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sakalını tıraş etmek zor zamanların böylece geride kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak rakiplerini yeneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasık tıraşı olmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tıraş olacağını görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin tıraş olduğunu görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kadının tıraş olmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments