Rüyada koltuk altı tıraş etmek

Rüyada koltuk altı tıraş etmek malında zulüm meydana gelmesine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek bir anda atılıma geçeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada tıraş etmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Rüyada birini tıraş etmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Rüyada saçı tıraş etmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalettir.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments