Rüyada sakalını tıraş etmek

Rüyada sakalını tıraş etmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kendi işini açacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalettir.

Rüyada sakalını tıraş etmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sakal tıraşı yapmak sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments