Rüyada bacak tıraşı yapmak

Rüyada bacak tıraşı yapmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi konuda zayıflayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bacak tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Rüyada bacak tıraşı yapmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları tıraş etmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada etek tıraşı yapmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada sakal tıraşı yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments