Rüyada timsahın kovaladığını görmek

Rüyada timsahın kovaladığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahın kovaladığını gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada timsah kovalamak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek alım gücünün artacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah sürüsü görmek üzgün ve karamsar olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada timsah yediğini görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada suda timsah görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalettir.

Rüyada timsahla dost olmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments