Rüyada tilki ini görmek

Rüyada tilki ini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tilki ini gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tilki ini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada merdiven inip çıkmak onlara galip geleceğine, bereketli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada ayı ini görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iniş aşağı inmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada asansörle inip çıkmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağın inişini görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde inip çıkmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments