Rüyada asansörle inip çıkmak

Rüyada asansörle inip çıkmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada asansörle inip çıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada asansörde inip çıkmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle inip çıkmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada inip çıkmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak üzüntülerinin biteceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, gelirinin garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments