Rüyada tilki beslemek

Rüyada tilki beslemek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada tilki beslemek gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Rüyada tilki beslemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada tilki görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulur.

Rüyada ölü tilki görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki ini görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada ormanda tilki görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tilki köpek görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işarettir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada tilki kürkü görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments