Rüyada teyze ve kızını görmek

Rüyada teyze ve kızını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yeni iş teklifleri alacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze ve kızını gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak malını ve parasını kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek problemlerinin çözüleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada teyzemin kızını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada teyze ve kızını görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada teyzenin kızını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızını öpmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments