Rüyada teyze kızıyla öpüşmek

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada teyzenin kızını görmek şansın kapanacağına, kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada teyze ve kızını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzemin kızını görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada teyze kızına aşık olmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işarettir.

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, acı tecrübeler edineceğine inanılır.

Rüyada teyze kızını öpmek tartışmalı durumların sona ereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments