Rüyada teyze kızına sarılmak

Rüyada teyze kızına sarılmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada teyze kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada teyze kızına sarılmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada teyze kızına aşık olmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzesinin kızını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızını öpmek bereket ve huzur geleceğine, karlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada teyze kızı görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada teyzemin kızını görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments