Rüyada teslim etmek

Rüyada teslim etmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada teslim etmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada düşmana teslim olmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhunu teslim ettiğini görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere teslim olmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada teslim etmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhunu teslim etmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise teslim olmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerlere teslim olmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teslim olmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments