Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek büyük sorunlar yaşanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Rüyada baba tarafından öldürülmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından bıçaklanmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada baba tarafından dövülmek mutluluğunun katlanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada babası tarafından öldürülmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş baba tarafından çağırılmak kazancın çoğalacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments