Rüyada baba tarafından dövülmek

Rüyada baba tarafından dövülmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, düşmanlarına da dost olacağına işaret eder.

Rüyada baba tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada baba tarafından ısırılmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölen baba tarafından öpülmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba tarafından öpülmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kazancının yerine gelmesine tabir olunur.

Rüyada baba tarafından azarlanmak hayırlı yollar keşfedeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından öpülmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babası tarafından öpülmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından azarlanmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments