Rüyada tertemiz suda yüzmek

Rüyada tertemiz suda yüzmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz suda yüzmek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada tertemiz suda yüzmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz denizde yüzmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zorluklarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz tuvalet görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına işaret eder.

Rüyada tertemiz dere görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz kar görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments