Rüyada ters merdiven inmek

Rüyada ters merdiven inmek huşu içinde devam edeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çok büyük ses getireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ters merdiven inmek gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada merdivenden ters inmek başarılarının artacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters merdiven inmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters merdiven görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada ip merdivenden inmek ruhsal olarak etkileneceğine, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan merdivenle inmek içinin huzurla dolacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada hızla merdiven inmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivene çıkıp inmek iyi haberler alınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments