Rüyada ağaçta yumurta görmek

Rüyada ağaçta yumurta görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta yumurta gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada ağaçtan yumurta toplamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada yumurta ağacı görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada ağaçta yumurta görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta almaya gitmek her anlamda feraha kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada çuvalla yumurta görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yumurta aldığını görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments