Rüyada terli gömlek görmek

Rüyada terli gömlek görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, hayatının iyileşeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada terli gömlek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Rüyada terli gömlek görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini terlemiş görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada terli birini öpmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada ter koktuğunu görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada terli bebek görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin terini silmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada terli el görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlemiş insan görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments