Rüyada ter koklamak

Rüyada ter koklamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sağlığının bozulmayacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ter koklamak gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Rüyada ter koklamak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada alın teri görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada terleyen birini görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada terlemiş bebek görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü terlemiş görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hayır vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ter koktuğunu görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalettir.

Rüyada ter silmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments