Rüyada poğaça hamuru görmek

Rüyada poğaça hamuru görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça hamuru gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada hamurdan poğaça yapmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada poğaça hamuru görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Rüyada kek poğaça görmek işlerinde berekete kavuşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek poğaça görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek poğaça görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze poğaça yemek hayatının belli bir rutine oturacağına, dertlerine derman bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada poğaça pişirmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments