Rüyada tepeden seyretmek

Rüyada tepeden seyretmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada tepeden seyretmek gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tepeden denizi seyretmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Rüyada tepeden manzara seyretmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada tepeden seyretmek alım gücünde yükselme olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıyı seyretmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinema seyretmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay seyretmek kurtuluşa ereceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada orman seyretmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Rüyada birini seyretmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments