Rüyada tencere aramak

Rüyada tencere aramak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tencere aramak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada tencere aramak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işarettir.

Rüyada tencerede makarna görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek kişinin rahat nefes alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı tencere görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencerede kahve yapmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli tencere görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada tencere ve kapak görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments