Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir tencere yaprak sarması gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada tencerede yaprak sarması görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bir tencere sarma görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede sarma görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada yaprak sarma yemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yaprak sarması sarmak işlerin kapanacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaprak sarması yapmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada etli yaprak sarması görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gulcin

Merhaba ruyamda cok buyuk kazanla balkonda sarma pisirdim ama sarmayi ocaga koydum ocagi kisik atese aldim ise gittim calisirken cok kalabalik gordum ve is arkadaslariyla sorunlar yasadim tam hatirlamiyorum ne oldugunu eve geldim pismisler ama su icinde kucucuk kalmis sarmalar ama etrafim kalabalik insanlarla dolu ve 3 tane daha yemek kazani gordum kapaklari kapali bu kadar yemek yeter ins diye dua ederken uyandim