Rüyada ten rengi ince çorap giymek

Rüyada ten rengi ince çorap giymek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek insanlar tarafından sevileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek tüm dileklerin tutacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işarettir.

Rüyada ten rengi çorap giymek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulur.

Rüyada ten rengi çorap görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek sorunlu bir döneme girileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ten çorap giymek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ten rengi sütyen görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ten çorap almak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments