Rüyada temiz tabak görmek

Rüyada temiz tabak görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok yorulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz tabak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada temiz tabak görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tabakta kızarmış balık görmek yakın çevresine fikir danışacağına, tekin olmayan işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabak silmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada kirli tabaklar görmek emeklerinin yarıda kalacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Rüyada tabakta süt görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabaktan bal yemek parasının her geçen gün artacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments