Rüyada temiz su içinde kendini görmek

Rüyada temiz su içinde kendini görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada temiz su içinde kendini gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada temiz su içinde olmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek çekilen zahmetin çoğalacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments