Rüyada temiz perde görmek

Rüyada temiz perde görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, işlerinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada temiz perde gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada temiz beyaz perde görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz perde takmak destek göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz perde görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada perde satın almak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşlik perde görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işarettir.

Rüyada renkli tül perde görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lila rengi perde görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak perde görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments