Rüyada renkli tül perde görmek

Rüyada renkli tül perde görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kötü günler yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tül perde gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Rüyada renkli tül perde görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni tül perde görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tül perde görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet eder.

Rüyada tül perde kapatmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada tül perde takmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Rüyada tül perde astığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada perde tül görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments