Rüyada temiz denizde boğulmak

Rüyada temiz denizde boğulmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, zaaflarına kapılacağına, iyi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada temiz denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Rüyada temiz denizde boğulmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada temiz suda boğulmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz deniz suyu görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada berrak temiz deniz görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada duru temiz deniz görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ve dalgalı deniz görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz denizde yüzdüğünü görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments