Rüyada temiz bebek bezi görmek

Rüyada temiz bebek bezi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kudret sahibi olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bebek bezi gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada temiz bebek bezi görmek sağlığının geri geleceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bez görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz adet bezi görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada temizlik bezi görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bez bebek yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, çekilen hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada boklu bebek bezi görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bezi değiştirmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments