Rüyada temiz bez görmek

Rüyada temiz bez görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada temiz bez gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada temiz bez görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temizlik bezi görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz bebek bezi görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulur.

Rüyada temiz adet bezi görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun bezi görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, başarının adım adım yaklaşacağına yorulur.

Rüyada bezi görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca bez bağlamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments