Rüyada kömür sobası kurmak

Rüyada kömür sobası kurmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Rüyada kömür sobası kurmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Rüyada kömür sobası kurmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada odaya soba kurmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde soba kurmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve soba kurmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu kurmak maddi zararının giderileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba kurmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye alamet eder.

Rüyada soba kömür görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada soba ve kömür görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments