Rüyada yer sofrası kurmak

Rüyada yer sofrası kurmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada yer sofrası kurmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yere sofra kurmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yer sofrası kurmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada sofralar kurmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada misafire sofra kurmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada büyük sofra kurmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iftar sofrası kurmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada misafirlere sofra kurmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada başbakana sofra kurmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments