Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, kendi geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasını hasta görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada hasta babasını görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı hasta görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, adını kirleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada babasının hasta olduğunu görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments