Rüyada anne baba hasta görmek

Rüyada anne baba hasta görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, parasının ve makamının artacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba hasta gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Rüyada anne babasını hasta görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada anne babayı hasta görmek ona emek vereceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba hasta görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı hasta görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada hasta babasını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını hasta olarak görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta babanın öldüğünü görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments