Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek kafasının karışacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek gönül gözünün açılacağına, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Rüyada hasta baba görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölen babayı hasta görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine alamet etmektedir.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments