Rüyada babanın hapse girdiğini görmek

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, ileri gideceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada babanın hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments