Rüyada telefonda numara görmek

Rüyada telefonda numara görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, onların kıymetini bileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Rüyada telefonda numara gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada telefon numaranı vermek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon numarası istemek hanesindeki rızkın eksileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden telefon numarası almak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine telefon numarası vermek bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalettir.

Rüyada telefonda numara görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak umutlarının tazeleneceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments