Rüyada telefon numarası istemek

Rüyada telefon numarası istemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada telefon numarası istemek gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Rüyada telefon numarası istemek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada numara istemek çözüm yolları bulamayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin telefon numarasını almak rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada cep telefon numarası görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden telefon numarası almak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek attığı adımların boşa çıkacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına alamet eder.

Rüyada birisine telefon numarası vermek çok başarılı atılımlar yapılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments