Rüyada telbiye getirmek

Rüyada telbiye getirmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Rüyada telbiye getirmek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada telbiye getirmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Rüyada eşine kuma getirmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada birine su getirmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu halde salavat getirmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalettir.

Rüyada korkarak salavat getirmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada para getirmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuma getirmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölünün yemek getirdiğini görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments