Rüyada teknenin batması görmek

Rüyada teknenin batması görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada teknenin batması gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada teknenin batmasını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Rüyada batan tekne görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada batmış tekne görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada teknenin batması görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Rüyada teknenin battığını görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekneyle batmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada tekne görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece teknede olmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments