Rüyada teknenin battığını görmek

Rüyada teknenin battığını görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin battığını gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada teknenin batması görmek zenginleşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada teknenin batmasını görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gönül kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada batmış tekne görmek hastalıklara şifa bulunacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada batan tekne görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada teknenin battığını görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada hamur teknesi görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekne gezisi görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde tekne görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments