Rüyada gece teknede olmak

Rüyada gece teknede olmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece teknede olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Rüyada gece teknede olmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde tekne görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, işlerinin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekneyle karada gitmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işarettir.

Rüyada gemi tekne görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde tekneye binmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük tekne görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekne görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada gezi teknesi görmek ufkunun açılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments