Rüyada ağlayan balık görmek

Rüyada ağlayan balık görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, büyük atılımların yapılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işarettir.

Rüyada ağlayan balık gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada ağzında balık tutmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ağ atıp balık tutmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, onu uyaracağına delalettir.

Rüyada kadının ağzında balık görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından balık çıkarmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın ağzına girmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı açık balık görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin ağzında balık görmek çocuklar gibi şen olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağ içinde balık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments