Rüyada tek gözlü olduğunu görmek

Rüyada tek gözlü olduğunu görmek gözünün yaşını sileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada tek gözlü olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada tek gözlü kadın görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada tek gözlü balık görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet eder.

Rüyada tek gözlü inek görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözle bakmak görmediği yerlere gideceğine, sağlığından olacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek bir süre belini doğrultamayacağına, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments