Rüyada tek boynuz görmek

Rüyada tek boynuz görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuz gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tek boynuz görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koyun görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments