Rüyada taze yumurta almak

Rüyada taze yumurta almak yaşamın daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yarasını saracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yumurta almak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada taze yumurta görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada taze yumurta almak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada taze kırmızı biber görmek keyfin bozulacağına, elindekini de bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze yer fıstığı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalettir.

Rüyada taze mezar görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işarettir.

Rüyada kabuklu taze ceviz görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, insanlarla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze et kesmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments