Rüyada taze et kesmek

Rüyada taze et kesmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada taze et kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada taze et kesmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan kesmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli taze fasulye görmek başarılı bir insan olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulur.

Rüyada taze inek eti görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına inanılır.

Rüyada taze kuzu eti görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze et yemek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze dana eti görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada taze et almak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments